Army Men Trilogie
PC

(6x)
500 Ft
Megvásárlásával Ön a következőket kapja 20 kreditek
22 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Ajánlott korosztály: 12 éves kortól
Nyelv: AngolAngol, Cseh kézikönyvCseh kézikönyv
Cimkék: Retro
Termékkód: 10727
 • Kategóriák

  PC / PC játékok / Stratégia

  Ez a csomag három részt tartalmaz az Army Men sorozatból:

  Army Men : Air Attack

  A népszerű műanyag katonák ebben a játékban műanyag helikoptereket irányítanak. A négy helikopter mindegyike sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek befolyásolják képességeiket az egyes küldetések során. Harcolni fogsz ellenségekkel a levegőben és a földön, csatahajókkal lőnek rád, és jól szórakozhatsz egy légi pillangótámadás során. Az ellenség könyörtelen tüze alatt katonai küldetéseket teljesítesz, és megvéded a műanyag becsületedet: óriás mackókat fogsz elkapni, homokvárakat zúzol szét, és megmented Sarge parancsnokot. Nincs vér, csak a műanyag figurák igazi csatája.

  Army Men : Sarges Heroes

  Időpont 6:00. A Barna Katona erői megtámadták a Bravo század Comando-t. Plastro tábornok új tömegpusztító fegyverekkel rendelkezik: nagyítóval, M-80-as bombákkal és babarobotokkal. Ez a feladat az őrmester parancsnoknak szól. Szükséges fegyverzet: M-60-asok, páncélököl, lángszórók, gránátok, mesterlövészpuskák, aknavetők és rengeteg lőszer. Lábtörést, katona!

  Army Men : R.T.S.

  A népszerű műanyag katonák ebben a játékban műanyag harci helikoptereket irányítanak. A négy helikopter mindegyike különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek befolyásolják képességeiket az egyes küldetések során. A levegőben és a földön is harcolni fogsz az ellenséggel, és csatahajók is lőni fognak rád. A heves ellenséges tűz alatt katonai küldetéseket hajtasz végre, és megvéded a műanyag becsületedet.

 • Hozzászólás hozzáadása

  Hozzászólási szabályok

  Kérjük, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket a xzone@xzone.hu címre küldje el, ahol gyorsabban tudunk válaszolni :)

  Köszönjük, hogy udvariasan beszélgettél a többi játékossal. A vulgáris és helytelen hozzászólásokat (pl. más eshopokra mutató linkek, témán kívüli hozzászólások) automatikusan töröljük.

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (6)

  (Xzone.cz)
  Ellenőrzött vásárlás
  • 3 teljes játék 1 CD-n, érdekes grafika és ellenségek, sok más környezet és egységek
  • semmit

  Érdekes játékok, a karakterek pont úgy néznek ki, mint a katonák, amelyekkel kiskoromban játszottam :) Ha szeretnéd végigjátszani mind a 3 játékot, garantáltan hosszú szórakozásban lesz részed.

  (Xzone.cz)
  Ellenőrizetlen vásárlás

  5/5 a nosztalgia miatt - ha szeretnél kicsit pihenni és kipróbálni valami régebbi RTSt, ajánlom.

  (Xzone.cz)
  Ellenőrizetlen vásárlás
  • RTS: szép stratégia fizetett katonákkal, ki ne játszott gyerekként katonákkal :) itt a játékban van - például meghódítod a kertet, a fürdőszobát, a nappalit....
  • lehetne több egység

  jó játék, amelyik biztosan szórakoztat

  (Xzone.cz)
  Ellenőrizetlen vásárlás
  • +műanyag hadseregemberkék
  • +három játék egyben
  • +egész jól sikerült a második rész
  • -csúnya grafika
  • -játékmenet
  • -szinte nincs is történet
  • -érdektelen

  Az Army men grafikája hasonló az ősrégi doom-hoz. A műanyag hadseregemberkék természetesen eredetinek tűntek, nem sok játékban fordulnak elő ezek, és a második rész is nagyon tetszett, amivel a legtovább kitartottam, az összes többi részt csak megnéztem és máris törölve lettek, és most a negatívumok: a grafika valóban szörnyű, tudom, nagyon régi játék, de ez nem mentség, megnézhették volna a régi Heroes of might and magic-ot és máris jobb lenne, továbbá a játékmenet, a helikoptereket talán a legrosszabb volt irányítani, és összességében érdektelennek tűnt minden. Az Army men abban az időben lehet, hogy sikeres volt, de manapság már valószínű senki nem tudja, mi az a játék.

  (Xzone.cz)
  Ellenőrizetlen vásárlás
  • Az ötlet, hogy játékot készítsenek műanyag katonákból, végülis jó volt. A kertek, a szobák, házak stb. kicsinyített változatai remekek. A támadó hangyák, darazsak és más rovarok jól sikerültek. Azt is szerettem, hogy például fel kell venni egy ceruzaelemet, és be kell tenni a vonatba, hogy elinduljon. Vagy akadályokat kell építeni téglákból és így tovább.
  • A játék régebbi kiadás, így a grafika és a furcsa irányítás, amit nem lehet megváltoztatni, rontja az összhatást. Az egyik részében, amelyben Serge-ként (vagy valahogy így :-)) játszol, valóban nagy a nehézség, és kevés a mentési hely, ami tovább növeli a nehézséget.

  Army Men Trilogía jó főleg abban, hogy tartalmaz három játékot jó áron. A grafika nem nagy durranás. Nem teljesen lineáris a dolog, csak kertek kerítései és a szobák falai korlátozzák a mozgást.

  (Xzone.cz)
  Ellenőrizetlen vásárlás
  • A műanyag katonákkal rengeteg mókát élvezhetsz, akárcsak gyermekkorodban!
  • Generál Plastro vagány, a helikopterek menők.
  • Mit is mondhatnék, ez nem egy mindennapi játék, most mindezt egyszerre megszerezheted! Mert az Army men számunkra kiadásra került T.R.I.L.Ó.G.I.Á.B.A.N.!
  • Technikai kidolgozás - a játék(ok) régebbi kiadási dátumúak.

  • Hibák, talán meglepően sok..

  • Az irányítás egy stratégiai játékhoz jobban lehetett volna kidolgozva.

  Ez a játék győz az ötletesség eredetiségében. Számos más stratégiai játék jobb technikai kidolgozással és játszhatósággal rendelkezik. A játékban van azonban valami, amit szeretni fogsz!

  Az összesített értékelést az ellenőrzött és nem ellenőrzött értékelésekből számítjuk ki.
  Ellenőrzött vásárlás – a vásárló bizonyítottan vásárolta a terméket üzletünkben.
  Ellenőrizetlen vásárlás - nem tudjuk ellenőrizni, hogy az ügyfél megvásárolta a terméket.

Kövessen minket az instagramon

szobaberendez, lampa, kislampa, parna, poszter, agynemu, parnahuzat, plussjatek
FunkoPop, FunkoPopIngyen, Ingyen, FunkoPopFigurak, Ahsoka, SouthPark, OnePiece, gyűjtő
starwars, starwarsunlimited, tcgstarwarsunlimited
TwilightMasquerade, pokemontcg, scarletandviolet
Ingyenespostaköltség, ingyenesszallitas, , ingyenescsomag
xzonehu, parnahuzat, paplan, starwars, disney, pokemon