BioShock: The Collection
PS4

(1x)
9 200 Ft
Megvásárlásával Ön a következőket kapja 180 kreditek
23 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Ajánlott korosztály: 18 éves kortól
Cimkék: FPS, Sci-Fi
Nyelv: AngolAngol
Termékkód: 21127
A játék elérhető még:  SWITCH
 • Mindhárom ikonikus lövöldözős játék teljes gyűjteménye Ken Levine tollából. Látogass el Rapture-be, az őrült káoszba fordult tenger alatti utópiába, majd repülj el Columbiába, a felhők között lebegő gyönyörű városba. Mindhárom játék grafikai javításokat, élesebb textúrákat kapott, és az összes DLC-t tartalmazza.  BIOSHOCK

  Elit és gazdag tudósok egy csoportja, valamint a világ vezető művészei, filozófusai és sportolói elhatározzák, hogy felépítenek egy titkos víz alatti várost, Rapture-t, hogy békében élhessenek és kutathassanak anélkül, hogy a különböző kormányok befolyásolnák őket, vagy hogy aggódniuk kellene a pénz vagy a társadalombiztosítás miatt. A közösség célja, hogy egyediségükre koncentráljanak, ahelyett, hogy energiájukat a hálátlan tömegekre pazarolnák. Ott, mélyen az óceán alatt genetikai kísérleteket kezdenek végezni, hogy tovább fejlesszék magukat és meghosszabbítsák az élettartamukat. Ám ez természetesen nem úgy alakul, ahogyan eltervezték...

  BioShock: The Collection (PS4)

  BIOSHOCK 2
  Élvezd a Rapture-t, mielőtt elnyeli a tenger. És pont az első változat Big Daddy - Little Sister védelmezőjének szemszögéből. Mint egy jó Big Daddy, neked is le kell vadászni Big Sisterre, és a legjobb esetben meg kell mentened annyi Little Sistert, amennyit csak tudsz. Az első Bioshockhoz képest jelentős változás, hogy egyszerre mindkét kezedet használhatod, így az egyik kezeddel lőhetsz, a másikkal pedig villámokat vagy tűzgolyókat dobálhatsz.
  Az eredetivel ellentétben a játék nem tartalmaz többjátékos módot!

  BioShock: The Collection (PS4)

  BIOSHOCK: INFINITE
  Az év 1912. Booker DeWitt, a Pinkerton irodában kegyvesztett egykori magánnyomozó karakterét kapjuk, aki új ügyet vállal: Elizabeth-et, egy eltűnt fiatal nőt kell megtalálnia. Feladatunk az lesz, hogy hazajuttassuk a lányt. A probléma csak az, hogy a lányt a Columbia repülő világában tartják fogva. A Columbia egykor az amerikai siker szimbóluma volt, és mint ilyen, úgy hajózott körbe a világ körül, mint egy világkiállítás - az emberi leleményesség emlékműve. Ám 1900-as leleplezése óta különös dolgok történtek, és most a város a felhők közé veszett. DeWitt nyomozó tudja, hogyan találja meg, de a pletykák szerint Columbia a város őrült polgáraival együtt állig felfegyverkezett. Szóval ne számítsanak arra, hogy ez egy pihentető repülés lesz.

  BioShock: The Collection (PS4)

 • Hozzászólás hozzáadása

  Hozzászólási szabályok

  Kérjük, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket a xzone@xzone.hu címre küldje el, ahol gyorsabban tudunk válaszolni :)

  Köszönjük, hogy udvariasan beszélgettél a többi játékossal. A vulgáris és helytelen hozzászólásokat (pl. más eshopokra mutató linkek, témán kívüli hozzászólások) automatikusan töröljük.

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (1)

  (Xzone.cz)
  Ellenőrizetlen vásárlás

  Csodálatos sorozat, amit mindenkinek játszania kéne! Már most alig várom, hogy újra játszhassak vele a Switch-en :)

  Az összesített értékelést az ellenőrzött és nem ellenőrzött értékelésekből számítjuk ki.
  Ellenőrzött vásárlás – a vásárló bizonyítottan vásárolta a terméket üzletünkben.
  Ellenőrizetlen vásárlás - nem tudjuk ellenőrizni, hogy az ügyfél megvásárolta a terméket.

Kövessen minket az instagramon

FunkoPop, JackSparow, PiratesOfTheCaribbean, preorder
xzonehu, strangerthings, figurak, kedvezmény
funkopop, wednesday, netflix, addamsfamily
xzonehu, ufo, alien, ufovilagnap, kedvezmenyek
xzonehu, eldenring, kepregeny, kepregenyEldenRing, theroadtotheerdtree
wolverine, harrypotter, marvel, funkopop, figure, kedvezmény