Cyberpunk 2077
PC

(17x)
13 200 Ft 16 550 Ft

A kedvezmény a következő időpontig érvényes 2024.12.30 amíg a készlet tart

Megvásárlásával Ön a következőket kapja 50 kreditek
22 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Aktiválás: GOG.comGOG.comAjánlott korosztály: 18 éves kortól
Cimkék: FPS, Sci-Fi, Open-world, Történet
Játék típusa: Egyjátékos játék
Nyelv: Cseh feliratCseh felirat, AngolAngol
Termékkód: 17507
A játék elérhető még:  PS4
 • Hozzászólás hozzáadása

  Hozzászólási szabályok

  Kérjük, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket a xzone@xzone.hu címre küldje el, ahol gyorsabban tudunk válaszolni :)

  Köszönjük, hogy udvariasan beszélgettél a többi játékossal. A vulgáris és helytelen hozzászólásokat (pl. más eshopokra mutató linkek, témán kívüli hozzászólások) automatikusan töröljük.

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (17)

  (Xzone.cz)
  Ellenőrzött vásárlás
  • Kód kinyomtatva egy kártyán, ahol le kell húzni a matricát a kódért
  • CD a zenékkel
  • Doboz, amelynek tartalma nagyobb (méret szerint), mint a PS4 változat

   Érdekességképpen: Megérkezett az EN lokalizáció

   (Xzone.cz)
   Ellenőrzött vásárlás
   • Teljes elégedettség a PC induló kiadásával. Sok Night City és környékének képeslapja. A Cyberpunk világ útmutatója és még egy luxus ajándék is, a Samurai nyaklánc formájában az XZone-tól.

    (Xzone.cz)
    Ellenőrzött vásárlás

    (Xzone.cz)
    Ellenőrizetlen vásárlás

    Nem találkoztam még olyan játékkal, ami ennyire magával ragadott. Háromszor végigvittem és több mint 400 órát játszottam vele. Negatív értékelések kívülállók véleményeit tükrözik és csak a CDR-ről szóló rágalmak. Néhány hiba lehet, de semmi vészes. Talán csak egy jó gépen érdemes játszani. Hosszú idő után végre egy olyan játék, amellyel ennyi időt töltöttem.

    (Xzone.cz)
    Ellenőrizetlen vásárlás

    Vélemény a játék után. A játék elején problémák voltak, de a grafikája és a megjelenése tökéletes. A másik fejlesztőknek tanulniuk kellene a CD Projekt-től. A játék hibái más játékokban is megtalálhatók, de ezt már nem tartanám különösebben fontosnak.

    (Xzone.cz)
    Ellenőrzött vásárlás

    Az én személyes véleményem szerint ez egy 5/5 játék, amelynek fantasztikus története, karakterei, hangzásvilága és városa van, stb. Még a technikai hibák sem jelentkeztek a játék során, pedig már nem is mai a PC-m. Mindenképpen ajánlom.

    (Xzone.cz)
    Ellenőrzött vásárlás

    Az ember a technikai állapot miatt azt gondolná, hogy egy kidolgozatlan gyémánttal van dolga, amely néhány javítás és frissítés után teljesen tökéletes lesz. Sajnos ez nincs így, a játék problémákkal küzd sok más területen is. Teljesen kihasználatlan nyitott világ, semmilyen lehetőség karakter vagy fegyver/autó kinézetének testreszabására, rémisztően bonyolult inventárium, a rendszer pedig kinevetés... nem is említve a sok be nem tartott ígéretet. Így is nagyon szórakoztató játék, a karakterek jól vannak kidolgozva és a küldetések többsége is sikerültek. Az atmoszféra is viszonylag jóra sikerült és a történet nagyszerű, de objektíven ennek maximum 7/10-re elégséges, sajnos. Remélhetőleg néhány hónap múlva.

    (Xzone.cz)
    Ellenőrizetlen vásárlás

    Szerintem a játék fantasztikus, számomra valóban olyan élmény volt, amely a jövő világába repített, ahol rengeteg órát eltöltöttem. A játék valóban lenyűgöző a first person nézetből, főként a hangulata és a dizájn, amit láthatunk, érzéseket és hangokat keltenek bennünk. A játék története is nagyon érdekes, és olyan dolgokra utal, amelyeknél megállunk és elgondolkodunk, és talán még kicsit meg is könnyezzük. A játék szereplői fantasztikusak, különböző környezetekből származnak, saját múlttal és problémákkal. Nagyszerűen le vannak szinkronizálva és emlékezetesek, valóban kapcsolatot alakítottam ki néhányukkal. A zene is ugyanezt képes előidézni, akár akciódús, feszültséget vagy érzelmeket kelt. Ami a játékmenetet illeti, valószínűleg semmi különleges, de kényelmesen irányítható és nagyon változatos abban, hogy milyen közlekedési eszközöket, fegyvereket és hackelési képességeket lehet használni. Én inkább a hangulat és a magával ragadtatás a világban és a történetben vagyok. Aki szereti ugyanezt, annak csak ajánlani tudom a játékot. Ez egy igazi feleselcselő élmény, choomba! Ami a játék körül zajlik, az már egy másik dolog. Én nagyon élveztem a játékot, de néhányan nem élvezik, ahogy talán kellene. Főleg az "öreg generációs" konzol tulajdonosok. A PC verzióban is vannak hibák, és néha ez az élményt kicsit elronthatja bizonyos helyzetekben, de ez mindig megtalálható minden játékban. Aki nem sürgősen iramodik neki, talán meg kellene várnia egy ideig, mert tényleg úgy tűnik, hogy néhány dolog a játékban még nincsenek kész. A fejlesztők tervezik, hogy tovább dolgoznak a játékon és fejlesztik azt, ezért talán érdemes várni egy ideig, hogy minél jobb kivitelben élvezhesse az első élményt. Személy szerint én egy év múlva visszatérek a játékhoz, hogy újra átéljem, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit változik ez idő alatt.

    (Xzone.cz)
    Ellenőrzött vásárlás

    Sok ember csak a játék technikai állapotát értékeli, hogy ezt kiegyensúlyozzam, értékelem a történetet. Minden sci-fi rajongó számára a történet biztosan kielégítő lesz. Az állandóan jelen lévő Keanu Reeves megtölti a mellékküldetések üres részeit, és összességében jellegzetessé teszi a játékot. Annak ellenére, hogy a történet jól meg van írva, nem volt olyan előadása, amely igazán megragadta volna az embert a végére. Robert John Linder (Johnny Silverhand) valóban az egyik legjobb karakter, amit játékokban láttam, de a karakterek közötti kapcsolat stílusa nem volt olyan, hogy végül hiányozzon. A játék megtartja a titkait még a végén is. (Valószínűleg szükséges újra játszani.)

    (Xzone.cz)
    Ellenőrizetlen vásárlás

    (Már érvelhetnék az igazságalkerülő megállapítások mellett). A játék megjelenése után az E15.cz című napilap szerint a CD Projekt részvényei 35%-kal estek. Az USA-ban az első per indult az egyik CD Projekt befektető, Andrew Tramp által, aki szerint a részvények 38%-kal csökkentek. Egy barátom, aki Lengyelországban él, elmondta nekem, hogy egy órát várt a CD Projekt ügyfélszolgálatára. Ezenkívül van egy cikk Mikołaj Orzechowski tollából Indien-en, aki varsói ügyvéd és további a CD Projekt befektető, és jelenti a cég által elkövetett visszaéléseket és az információ/adatai szándékos torzítását a pénzügyi előnyök megszerzése érdekében a büntető törvénykönyv 286. cikke alapján. Megint csak azt mondom, hogy ez nem tűnik nekem egy sikeres címnek, és a CD-nek boldog lehet, ha ez a cég túlél.

    Az összesített értékelést az ellenőrzött és nem ellenőrzött értékelésekből számítjuk ki.
    Ellenőrzött vásárlás – a vásárló bizonyítottan vásárolta a terméket üzletünkben.
    Ellenőrizetlen vásárlás - nem tudjuk ellenőrizni, hogy az ügyfél megvásárolta a terméket.

   Kövessen minket az instagramon

   szobaberendez, lampa, kislampa, parna, poszter, agynemu, parnahuzat, plussjatek
   FunkoPop, FunkoPopIngyen, Ingyen, FunkoPopFigurak, Ahsoka, SouthPark, OnePiece, gyűjtő
   starwars, starwarsunlimited, tcgstarwarsunlimited
   TwilightMasquerade, pokemontcg, scarletandviolet
   Ingyenespostaköltség, ingyenesszallitas, , ingyenescsomag
   xzonehu, parnahuzat, paplan, starwars, disney, pokemon