Death Stranding
PS4

(20x)
4 000 Ft 4 600 Ft

A kedvezmény a következő időpontig érvényes 2024.12.30 amíg a készlet tart

23 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Ajánlott korosztály: 18 éves kortól
Cimkék: TPS, Filmes, Akció-kalandjáték, Történet
Játék típusa: Egyjátékos játék
Nyelv: Cseh feliratCseh felirat, AngolAngol
Termékkód: 27569
 • Hozzászólás hozzáadása

  Hozzászólási szabályok

  Kérjük, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket a xzone@xzone.hu címre küldje el, ahol gyorsabban tudunk válaszolni :)

  Köszönjük, hogy udvariasan beszélgettél a többi játékossal. A vulgáris és helytelen hozzászólásokat (pl. más eshopokra mutató linkek, témán kívüli hozzászólások) automatikusan töröljük.

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (20)

  (Xzone.cz)
  Ellenőrzött vásárlás
  • Remek játék
  • semmi

  (Xzone.cz)
  Ellenőrzött vásárlás
  • További remek Kojimo mű. Zseniális és egyáltalán nem bántóló történet, gyönyörű grafika és fantasztikus hangrendszer. A világ bemutatása és atmoszférája
  • Egyértelműen nem mindenkinek való. Ha nem szokványos a játékosság, akkor unalmas lehet.

  Kojimuv kézirat nemutatkozott meg

  (Xzone.cz)
  Ellenőrzött vásárlás

  Egy a kevés játékok közül, ami engem nem szórakoztatott -_- Talán a történet. Egy ismert színész -_- Feleslegesen hosszú.

  (Xzone.cz)
  Ellenőrzött vásárlás
  • Történet
  • Grafika
  • Környezet
  • Ellenségek eredetisége
  • Színészi teljesítmény
  • Fizika
  • Időnként túl hosszú
  • Néhány helyszín nehézsége

   Nincs kétség afelől, hogy a játék fantasztikus. A története titokzatosságával lenyűgözi és garantálja, hogy a játékos többet akar megtudni. Minden a nagyon érdekes környezetben játszódik, ahol például az eső nem a barátod. Hozzáadhatjuk még a kiváló színészi teljesítményt a vágások nélküli cutscene-ekben. A gyönyörű vizuális megjelenés csak a hab a tortán. Azok a játékosok, akik gyorsabb tempót szeretnének, zavarhatják a lassú és elhúzódó játékrészletek. És néhány helyszín túl nehéz lehet.

   (Xzone.cz)
   Ellenőrzött vásárlás
   • A grafika. Az eredeti PS4-en is fantasztikusan nézett ki. A koncepció - valóban nem hagyományos. A táj. És a zene - az valami igazán különleges.
   • Líraiság - lásd az érzelmeket. Történet. Zseniális játék. És az színészek - mindig tökéletesen láthatók az ismert és kedvelt színészek.
   • Nem lehet sok mindent mondani, ez a játék különleges, és nem hátrány, hogy talán nem értettem meg mindent.

   A játék egy tökéletes történetet mutat be, amely néha inkább érzelmekkel, mintsem értelemmel érthető meg. Ezért írom le az említett játék líraiságát.

   (Xzone.cz)
   Ellenőrzött vásárlás

   (Xzone.cz)
   Ellenőrizetlen vásárlás

   Ching chong ismét meglepett és egy teljesen összezavarodott japán fosztást adott ki, még 30 órányi játszás után sem igazán értettem semmit, de a kínaiaknál ez teljesen normális;

   (Xzone.cz)
   Ellenőrizetlen vásárlás

   Az első játék, amit nem fejeztem be. Még soha nem történt velem az a csalódás, hogy ennyire kiábrándultam egy játékból, pedig nem tartozom a "szokásos" játékfogyasztók közé. A Death Stranding unalmas és élvezhetetlen. Hosszan próbáltam esélyt adni a játéknak és azt mondtam magamnak, hogy mikor jön el az a pillanat, de kb. 20 órát játszottam a történettel és mindent teljesítettem, de egyáltalán nem ragadott meg. Grafikailag a játék sajnos csak a fű, a kövek, a dombok és az utakra szorítkozik, nagyon lehangoló, ennyire szegényesnek éreztem. Például a The Last of Us-t egyáltalán nem lehet összehasonlítani vele. Szerintem ez az egyik legnagyobb csalódás a játékiparban.

   (Xzone.cz)
   Ellenőrzött vásárlás
   • Kojima
   • Kojima

   (Xzone.cz)
   Ellenőrizetlen vásárlás

   Gyönyörűen kidolgozott játék, amely egészében nagyszerűen működik. A befejezés befejezése kb. 39 órát vett igénybe, amelyből 8 óra videó. 30 óra a játékmenet kitöltése. A legrosszabb rész a 3. fejezet, amely kb. 8 órát tart, és folyamatosan ugyanazt csinálja. Ezt a fejezetet követően körülbelül egy hónapos szünetet tartottam, mielőtt úgy döntöttem, hogy újra kipróbálom. Aztán a játék tempója felgyorsul, kivéve néhány fejezetet 14 közül. De a játék végéig folyamatosan ugyanazt csinálja. Fokozatosan jobb fegyvereket, felszerelést stb. szerez. Ha a játék kisebb és rövidebb lenne, sokkal jobb lenne. Feleslegesen sok feladat van benne, amelyek mesterségesen nyújtják a játékot! Mindenkinek ajánlom, aki jó minőségű történetet akar! Megéri játszani. Ez valami új a játékvilágban! Csak online játssz! Nagyban megkönnyíti a játékot és a sebességet szállítja! Történet 10/10 Grafika 10/10 Zene 10/10 A játék atmoszférája 9/10 Sétálás/mászás szimulátora 9/10 Játékmenet 6/10 Harci jelenetek 6/10 Járműszimulátor 2/10

   Az összesített értékelést az ellenőrzött és nem ellenőrzött értékelésekből számítjuk ki.
   Ellenőrzött vásárlás – a vásárló bizonyítottan vásárolta a terméket üzletünkben.
   Ellenőrizetlen vásárlás - nem tudjuk ellenőrizni, hogy az ügyfél megvásárolta a terméket.

  Kövessen minket az instagramon

  assassinscreedshadows, yasuke, naoe, purearts, xzonehu
  xzonehu, assassinscreedshadows, acshadows, japan, kutya, akitainu
  eldenring, woodbook, erdtree, ajandek
  Gyereknap, gyereknapiajándék, pikachu, pokemonhungary
  szobaberendez, lampa, kislampa, parna, poszter, agynemu, parnahuzat, plussjatek
  FunkoPop, FunkoPopIngyen, Ingyen, FunkoPopFigurak, Ahsoka, SouthPark, OnePiece, gyűjtő