Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection
PS4

(1x)
14 750 Ft
Megvásárlásával Ön a következőket kapja 580 kreditek
23 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Ajánlott korosztály: 18 éves kortól
Nyelv: AngolAngol
Termékkód: 24111
 • A beszélgetés átmenetileg le van tiltva

  A megrendeléssel kapcsolatos kérdéseikkel kérem forduljon az alábbi e-mail címre xzone@xzone.hu. Köszönjük

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (1)

  (Xzone.cz)
  Ellenőrizetlen vásárlás
  • HEAVY RAIN:
  • - Néha kaotikus kamera és vezérlés
  • - Hiba a járókelő karaktereknél (néha a karakternek nincs problémája, hogy átjusson az asztalon vagy éppen közvetlenül átmenjen rajtad, mint egy szellem)

  • BEYOND - TWO SOULS
  • - A történet tele van klisékkel (bár nekem nem annyira negatívum)
  • - Bosszantó Aidan vezérlése
  • - Eredeti történet ugrálás (néha igazán eltéved az ember)
  • - Gyengébb párbeszédek
  • - Kevesebb választási lehetőség, mint a HR-ban, ami sajnálatos

   HEAVY RAIN:
   A következő értékelés kizárólag a Heavy Rainről szól (nem tartalmaz spoilereket).

   A Heavy Rain játszására már régóta vágytam, már azóta, hogy megjelent az előző generációs PS-re. Mivel azonban xbox 360-at volt, reménykedtem, hogy egyszer kiadják PC-re is, ami sajnos nem történt meg. Amikor megtudtam, hogy a Heavy Rain megjelenik PS4-re ismét elkészített változatban, az új generációs PS vásárlása nyilvánvaló választás volt számomra.

   A HR történetét nehéz értékelni. Ez egy interaktív film, ahol minden választásnak következményei vannak. Nem lehet sokat elmondani a történetről anélkül, hogy levetítsd a cselekményt (mint ahogy én is megtettem, amikor egy ügyefogyott értékelésben kíváncsi kulcsfontosságú információkat megtudtam, amiket (véletlenül?) a kritikus elárult). Mindenesetre a történet nagy pozitívum. És örültem, hogy a cselekmény nem hajlik olyan irányba, mint a korábbi Fahrenheit játék, amikor a játék utolsó negyedében elment a fantazmagóriába (de így is nagyon szeretem a Fahrenheit játékot). Nyomasztó, durva atmoszféra négy hiteles karakterrel, akiket az első pillanattól kezdve megszeretsz.

   A vezérlés és a kamera néha meglehetősen kaotikus, és amikor fel akarsz venni valamit, amit éppen nem lát a kamera, az igazán idegesítő tud lenni. Többször előfordult velem, hogy mint egy idióta körbe-körbe jártam a helyemben, és próbáltam megtalálni a megfelelő kamera szöget. Nem beszélve arról, hogy néha igazán sürget az idő, és egyes részekben valóban megizzadsz. Ugyan megváltoztathatod a kamera szögét, de azt sem mindig segít.

   Nem tartok ellent a QTE-nak, itt tényleg illik, és bár könnyű feladatnak tűnik, nem mindig sikerül teljesíteni egy adott feladatot. A játék azonban így is kezeli ezt, ha nem lép rögtön ránk az a bizonyos idő, nem gond, a jelenet folytatódik (és a második játszás során másik befejezéssel is találkozhatsz, ha valamit másképp csinálsz). Ez talán őrületnek és zavarosnak hangzik, de aki játszotta a HR-t, megérti, hogy mit akarok mondani. Akik még nem játszottak a HR-rel, azt kell érteniük, hogy elég nehéz értékelni valamit, anélkül, hogy lényeges dolgokat lelepleznék.

   Mindent összevetve: A HR-nak sok erős pillanata van, valóban kidolgozott a történet minden részletében, és néha a kamera bosszantja. Ez a cím kiverte a kezemből az XBOX-ot, és a Playstation 4-re vitt át. Irigyelhetem mindazokat, akik még nem játszották, és most van lehetőségük először játszani vele.

   BEYOND - TWO SOULS
   A következő értékelés kizárólag a BEYOND - TWO SOULS-ról szól (nem tartalmaz spoilereket)

   Mivel lehetne párhuzamot vonni a Beyondhoz? A Fahrenheit vége és egy tinifilmben, ahol a kamaszlány azokat a dolgokat oldja meg, amik a serdüléshez tartoznak. A történet a játék leggyengébb pontja. Talán azt el lehet árulni, hogy a főhősnő születése óta egy entitással van összekapcsolva, aki megvédi mindentől, ami bántani akarja... kb... többet nem árulok el. A Memento-szerű ugrálás a cselekményben jó ötlet, de néha elvesztem a fonalat, és néhány fejezet fölöslegesnek tűnt, csak a cselekmény kinyújtására szolgáltak. Kár érte, David Cage-nek biztosan több lett volna a tudása.

   Grafikailag a remaster jól sikerült, a Page jó nézni, és mint színésznő, soha nem zavart, Defoe is hasonlít rá. Az eredeti PS3 verzióval viszont nincs összehasonlítási lehetőségem, így csak annyit mondok, hogy a grafika elég szép.

   A Page saját vezérlése nem rossz (talán egy kicsit jobb, mint a HR-nél, de nem sokkal), de az Aiden irányítása volt a problémám, néha élvezte a saját életét, és nem reagált az irányításomra ahogy szerettem volna, ezért néhányszor elszaladtam a kritikus pillanat, amikor úgy döntöttem volna, hogy valami mást csinálok.

   Sajnálom, hogy nincs több választási lehetőség (minden fejezet után láthatod, hány játékos döntött úgy, mint te), szemben a HR-rel, a Beyond így néz ki, mint egy szegényebb testvér. Ezzel jár az is, hogy a tárgyakkal való interakció során csak egy fehér pont jelenik meg a képernyőn. Ezt könnyen átlépheted, és ez butának tűnik. Ugyanakkor az alkotók azt állítják, hogy ez nagy innováció. Tévedés.

   Mindent összevetve: A BTS nem rossz játék. Ha adtok neki egy esélyt, és túllétek a történetben előforduló mindenen, a bosszantó Aidan irányításán, a szegényesebb választási lehetőségeken, és nem vagy nyilvánvalóan negatív értelemben lelkitársati a két fő szereplőtől, akkor jól fogjátok magatokat szórakozni, én is. Jobban is sikerülhetett volna, de őszinte legyek, rosszabbul is lehetett volna. ? HEAVY RAIN:
   - Történet
   - Felújított grafika
   - Választási lehetőségek
   - Karakterek
   - Idegesítő helyzetek
   - Alternatív befejezések
   (90%)

   BEYOND - TWO SOULS
   - Grafika
   - Lehetőség, hogy a "remixelődött" történetet végigjátssza az ember a gyermekkorától a felnőttkorig
   - Színészek
   - Érdekes ötlet a másik lélekkel
   - Választási lehetőségek (bár kevesebb, mint a HR-nél)
   - Emlékezetes pillanatok (bár ezek nagyon kevés)
   - Cseh lokalizáció (felirat)
   (75%)

   Az összesített értékelést az ellenőrzött és nem ellenőrzött értékelésekből számítjuk ki.
   Ellenőrzött vásárlás – a vásárló bizonyítottan vásárolta a terméket üzletünkben.
   Ellenőrizetlen vásárlás - nem tudjuk ellenőrizni, hogy az ügyfél megvásárolta a terméket.

  Kövessen minket az instagramon

  funkopop, wednesday, netflix, addamsfamily
  xzonehu, ufo, alien, ufovilagnap, kedvezmenyek
  xzonehu, eldenring, kepregeny, kepregenyEldenRing, theroadtotheerdtree
  wolverine, harrypotter, marvel, funkopop, figure, kedvezmény
  xzonehu, gyilkossorok, jessicafletcher, MurderSheWrote
  funkopop, agymanok2, xzonehu