Könyv Warhammer Age of Sigmar - Generals Handbook 2017

8 200 Ft
22 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Merchandise: Játék kézikönyv, Warhammer Könyvek
Nyelv: AngolAngol
Cimkék: GW_AOS
Termékkód: 25176
 • Kényelmes szabálygyűjtemény, amely további játékmódokkal bővíti a Warhammer Age of Sigmar alapelveit.
  Tartalom:

  - az Open Play, a Narrative Play és a Matched Play részletes leírása és szabályai, a kampányok létrehozásának teljes szabályai
  - 22 csataterv - a gyors összecsapásoktól az epikus csatákig
  - Teljes szabályok a Warhammer Age of Sigmar többjátékos és csapatjátékokhoz
  - Hűségképességek: erőteljes parancsnoki és harci képességek és mágikus tárgyak a Grand Alliance minden egyes tagja számára
  - a nyomtatáskor rendelkezésre álló Warscroll és Warscroll zászlóalj pontozása
  A könyv teljes terjedelme 168 A4-es oldal.

  Mindegyik óriási szabadságot és választási lehetőséget ad a játékosoknak a játékban – úgy tervezték, hogy te és barátaid valódi uralkodói lehessenek játékasztalodnak. A különböző változatok szabályai kombinálhatók, így nem okoz gondot a többjátékos szabályok alkalmazása egy versenyen vagy az Erőegyensúly szabályai egy epikus kampányban.

  Open Play – egy nyílt játék korlátozások nélküli játékot tesz lehetővé, és ideális belépő a háború vagy a háború világába társasjátékok. Csak a figurákra, a háborús lapjaikra, a Warhammer Age of Sigmar szabályaira, kockákra és mérlegre van szüksége. A General's Handbook számos nagyszerű példát tartalmaz az ilyen típusú játékokhoz megfelelő csataterekre.


  Narrative Play – a halandó világok történetei a Warhammer Age of Sigmar fontos részét képezik – még jobban élvezni fogja a figurák gyűjtését, ha ismeri gazdag történelmüket és az őket kísérő történeteket. A narratív játék lehetőséget kínál a halandó világokban lezajlott emlékezetes csaták újrajátszására. A General's Handbook bemutatja, hogyan lehet testre szabni egy hadsereget egy narratív játékhoz, tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogy hol találhat inspiráló történeteket, és hogyan hozhat létre saját történetet.
  A könyvnek ez a része részletezi a narratív kampány lebonyolításának módjait – egy fontos műtárgy miatti összetűzéstől a teljes „Út a dicsőséghez” kampányig, amelyben a hadsereg növekszik és erősödik a győzelmek jutalmaként.

  Matched Play – egyes stratégák az erőviszonyokat részesítik előnyben – olyan küzdelmek, amelyekben egyenlőek az érintett felek győzelmi esélyei. A Matched Play ideális megoldást kínál azáltal, hogy a Warhammer Age of Sigmar sorozat minden egységéhez egy pontbesorolást rendel, így megállapodhat a ponthatárban az ellenféllel, hogy kiegyenlített seregekkel versenyezzen.  Kniha Warhammer Age of Sigmar - Generals Handbook 2017


 • Hozzászólás hozzáadása

  Hozzászólási szabályok

  Kérjük, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket a xzone@xzone.hu címre küldje el, ahol gyorsabban tudunk válaszolni :)

  Köszönjük, hogy udvariasan beszélgettél a többi játékossal. A vulgáris és helytelen hozzászólásokat (pl. más eshopokra mutató linkek, témán kívüli hozzászólások) automatikusan töröljük.

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (0)

  Megvásárolta a Könyv Warhammer Age of Sigmar - Generals Handbook 2017? Segíts másoknak választani és tudasd velük, hogy tetszett!

Kövessen minket az instagramon

Minecraft, MinecraftHU, Minecraft15eves
lorcana, LorcanaUrsula, kartyajatekLorcana, Kartyajatek
xzonehu, demonslayer, hashira, tengenuzi, GiyuTomioka, Tanjiro, Nezuko, merch, figurak
stalker2, heartofchornobyl, stalkergame, zomancbogre, , bogre, , ajandek, , xzonehu
friends, tvshowfriends, jobaratok, friends20, chandler, xzonehu
MayThe4thBeWithYou, StarWarsday, MayThe4th, DarthVader, Ahsoka, kedvezmenyek