Konzole Nintendo Switch - Neon Red/Neon Blue (2019)
SWITCH

112 900 Ft
Megvásárlásával Ön a következőket kapja 450 kreditek
22 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Cimkék: Játék konzolok
Nyelv: AngolAngol
Termékkód: 25709
 • A Nintendo új konzolja egy hordozható játékkonzolt és egy klasszikus otthoni konzolt ötvöz. A konzolt bármikor leválaszthatod a dokkolóról, és az oldalán lévő levehető kontrollerpárral úgy használhatod, mint egy nagy teljesítményű táblagépet.

  Ez az új modell jobb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik.
   A CSOMAG TARTALMA

  - Nintendo Switch 32 GB memóriával
  - Bal és jobb Joy-Con vezérlő piros és kék színben
  - Joy-Con markolat (lehetővé teszi, hogy mindkét Joy-Cont egy kontrollerré egyesítsd)
  - egy pár Joy-Con markolat
  - Nintendo Switch dokkoló (a konzol és a TV összekapcsolására szolgáló dokkolóállomás)
  - HDMI-kábel
  - AC-adapter  KÖNNYŰ JÁTSZANI KETTŐVEL

  A sokoldalú Joy-Con-vezérlők meglepő játékélményeket kínálnak. Két Joy-Con használható egy kézben vagy együtt, mint egy játékvezérlő a Joy-Con markolat segítségével. Kézi módban konzolhoz is csatlakoztathatók, vagy megoszthatók egy baráttal a kétjátékos többjátékos mókához a támogatott címekben.

  Mindegyik Joy-Con saját, teljes gombkészlettel rendelkezik, így önálló vezérlőként is használható, miközben gyorsulásmérővel és giroszkópos mozgásérzékelővel is rendelkezik, ami független jobb és bal oldali mozgásvezérlést tesz lehetővé.

  Konzole Nintendo Switch - Neon Red/Neon Blue (2019)

  KÉPEK MEGOSZTÁSA
  A Nintendo Switch számos beépített funkciót is tartalmaz, amelyek sokkal interaktívabbá teszik a játékot. A bal Joy-Con például tartalmaz egy Capture gombot, amellyel a játékosok egyetlen kattintással azonnali képernyőfotókat készíthetnek a játékmenetről, és megoszthatják azokat barátaikkal a közösségi médián keresztül.

  AMIIBO FIGURÁK ÉS MOZGÓKAMERA
  A jobb Joy-Con viszont tartalmaz egy NFC pontot az amiibo figurákkal való interakcióhoz, valamint egy IR mozgáskamerát, amely képes érzékelni a távolságot, a formákat és a közeli tárgyak mozgását a kifejezetten ezekre a funkciókra tervezett játékokban. Ez a funkció például képes megállapítani, hogy a játékos keze milyen messze van, és hogy követ, ollót vagy papírt formál-e.

  Konzole Nintendo Switch - Neon Red/Neon Blue (2019)

  VALÓSÁGHŰBB REZGÉSEK
  Mindkét Joy-Con egy fejlett HD Rumble funkciót is bevezet, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minden eddiginél valósághűbb rezgési reakciót tapasztaljanak a kompatibilis játékokban. Ez a hatás annyira részletes, hogy a játékosok például érezhetik az egyes jégkockák rezgését a pohárban, amelyet a Joy-Con szimulál. A HD rumble funkcióval a játékosok a realizmus olyan új szintjét tapasztalhatják meg, amely pusztán látással és hallással elérhetetlen.

  Konzole Nintendo Switch (2019)

  LOKÁLIS TÖBBJÁTÉKOS MÓD
  A Nintendo Switch gondoskodik arról is, hogy könnyű legyen kapcsolatot tartani a többi játékossal. Helyi multiplayerben akár 8 konzol is csatlakoztatható. A játékosok a beépített állvány segítségével letehetik konzoljukat, megoszthatják Joy-Conjaikat másokkal, és otthonukon kívül is élvezhetik a többjátékos szórakozást.

  ONLINE MULTIPLAYER
  A konzol támogatja az online többjátékos módot, amelyhez fizetős Nintendo Online tagság szükséges, amely az interneten keresztüli játéklehetőség mellett további bónuszokat is biztosít. Ezek közé tartozik a NES- és SNES-játékok könyvtárához való hozzáférés, a mentett játékok felhőalapú tárolása és egyéb előnyök. Az előfizetéshez egy okostelefonos alkalmazás is tartozik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghívják barátaikat játszani, játékon belüli találkozókat hozzanak létre, és a kompatibilis címek lejátszása közben másokkal csevegjenek.

  JOBB SZÜLŐI FELÜGYELET
  A fejlett szülői felügyeletnek köszönhetően szemmel tarthatja a kicsiket, de a drágaságokat is. Beállíthatsz időkorlátokat, amelyek után a lelkes partizó értesítést kap, hogy abba kell hagynia, de nyomon követheted a statisztikákat is, hogy melyik játékkal játszik a legtöbbet. Mindent egy Android és iOS telefonokra és táblagépekre készült mobilalkalmazáson keresztül vezérelhetsz.

 • Hozzászólás hozzáadása

  Hozzászólási szabályok

  Kérjük, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket a xzone@xzone.hu címre küldje el, ahol gyorsabban tudunk válaszolni :)

  Köszönjük, hogy udvariasan beszélgettél a többi játékossal. A vulgáris és helytelen hozzászólásokat (pl. más eshopokra mutató linkek, témán kívüli hozzászólások) automatikusan töröljük.

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (0)

  Megvásárolta a Konzole Nintendo Switch - Neon Red/Neon Blue (2019)? Segíts másoknak választani és tudasd velük, hogy tetszett!

Kövessen minket az instagramon

szobaberendez, lampa, kislampa, parna, poszter, agynemu, parnahuzat, plussjatek
FunkoPop, FunkoPopIngyen, Ingyen, FunkoPopFigurak, Ahsoka, SouthPark, OnePiece, gyűjtő
starwars, starwarsunlimited, tcgstarwarsunlimited
TwilightMasquerade, pokemontcg, scarletandviolet
Ingyenespostaköltség, ingyenesszallitas, , ingyenescsomag
xzonehu, parnahuzat, paplan, starwars, disney, pokemon