Too Human - BAZAR
X360

(2x)
11 950 Ft
Megvásárlásával Ön a következőket kapja 490 kreditek
22 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Cimkék: FPS, Sci-Fi
Termékkód: 13266
 • A valódi északi mitológia ismerői valószínűleg megdöbbennek majd a Silicon Knights Too Human című játékának harmadik személyű akciójátéka láttán. A több ezer évvel ezelőtt játszódó történetben feltűnik a mitikus Yggdrasil fa vagy Thor és Odin istenek, de a szerzők fejlett futurisztikus technológiával és kibernetikus implantátumokkal is gazdagították a környezetet. A főszereplő Baldur tehát nemcsak a jóság, az öröm, a megbocsátás és a béke istene, hanem paradox módon egy hatalmas karddal és két pisztollyal felszerelt ádáz harcos is. A Földet halálos gépek szállták meg, és az ellenük folytatott harcban nemcsak az északi istenek megrontott alakjainak kell összefogniuk, hanem A Nornoknak is - az Yggdrasil fa gyökerénél élő mágikus nővéreknek (a játékban egyébként kibernetikus közlekedési kapuként funkcionál bizonyos helyszínek között). Az egész játékvilág hófödte, nyilvánvalóan a tömegpusztító fegyverek visszaélésszerű használatának eredményeként. A Too Human játékvilágát úgy alakították ki, hogy bármikor betörhessünk oda, és tetszés szerint játszhatunk egy rövidebb vagy hosszabb szintet. Ez a lehetőség szorosan kapcsolódik a többjátékos módhoz, amely négyjátékos kooperatív módot ígér az Xbox Live-on keresztül. A karakter kiválasztásakor öt alapmodell lesz elérhető: Bioengineer (orvos, kibernetikai szakértő), Commando (mesterlövész, akna- és robbanóanyag-specialista), Champion (erőmező, speciális gravitációs képességek és egykezes fegyverek), Defender (erős páncél és mágikus rúnák a csoport védelmére) és Beserker (közelharc mestere). Az ellenségek megöléséért tapasztalatot kapunk, amit később új képességekre válthatunk át, amikor szintet lépünk, maximum 50-es szintig. A készítők büszkék a Diablóhoz hasonlóan nagyon elágazó skill-tree-re, és milliónyi lehetséges kombinációt ígérnek, hogy a lehető legkisebb esélye legyen annak, hogy két karakter a játékban hasonló képességeket fejlesszen ki.
 • Hozzászólás hozzáadása

  Hozzászólási szabályok

  Kérjük, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket a xzone@xzone.hu címre küldje el, ahol gyorsabban tudunk válaszolni :)

  Köszönjük, hogy udvariasan beszélgettél a többi játékossal. A vulgáris és helytelen hozzászólásokat (pl. más eshopokra mutató linkek, témán kívüli hozzászólások) automatikusan töröljük.

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (2)

  (Xzone.cz)
  Ellenőrizetlen vásárlás
  • + ZENE
  • + AKCIÓ
  • + SZÉLES VÁLASZTÉK PÁNCÉLBAN ÉS FEGYVERBEN
  • + GRAFIKA
  • - ÚJJÁÉLESZTŐ ANGYAL
  • - NÉHÁNY ALKALOMMAL A KAMERA(MOSTLY A SARKOKBAN)
  • - TÚL HOSSZÚ ÉS UNALMAS JÁRÁS
  • - GYÓGYSZERTÁRAK
  • - THOR(SEMMI)

  A JÁTÉKOT 70%-IG TOLTAM KI ÉS NAGYON JÓL VAN MEGCSINÁLVA!! GRAFIKA KIVÁLÓ! A JÁTÉKÉLMÉNY IS! CSAK HA NEM LENNEK AZ UNALMAS ÚJJÁÉLESZTÉSI JÁTSZMÁK AZ ANGYALLAL, AKKOR ZSENÁLIS RPG LENNE! TÉNYLEG ELRONTHATJA AZ ÉLMÉNYT AZ, AMIKOR A FŐGONOSZTÓL A NEGYEDIKSZER HALSZ MEG ÉS FOLYAMATOSAN ISMÉTLŐDIK AZ ANGYALOS JÖVETTEL! :-( ÉRTÉKELNÉM IS, HA TÖBB GYÓGYSZERTÁR LENNE A JÁTÉKBAN (MEGINT AZ ANGYAL) A PÁNCÉLOK ÉS FEGYVERTÁR ELÉG SZÍNES, EGYKEZES ESZKÖZÖKTŐL A KÉTKEZESIG. VANNAK BALTA, BOTOK, KARDOK, KÖNNYŰ ÉS NEHÉZ TŰZFEGYVEREK, AMELYEK MINDIG 2 FUNKCIÓVAL RENDELKEZNEK! A JÁTÉK SZEMÉLY SZERINT NEKEM A KÉSŐBBI SZINTEKEN KEZDTE EL SZÓRAKOZTATNI. IDŐT VESZ IGÉNYBE, MIRE MEGTANULOD A BONYOLULTABB KOMBÓKAT! HA SZERETED A SCI-FI RPG-T ÉS NEM ZAVAR A FOLYAMATOS ÚJJÁÉLESZTÉS! ÉS NÉHA AZ ÜRESJÁRÁS. AJÁNLOM! MIO

  (Xzone.cz)
  Ellenőrzött vásárlás
  • 1.Szép grafika.
  • 2.Jó zene
  • 3.Társak és ha meghalsz, akkor asztaltársak Asgardban.
  • A játék a skandináv mitológiára épül. Ja és Conan a barbár a Dalimil krónikájára támaszkodik :D
  • A mitológia itt a lehető legrosszabb módon van megcsonkítva. Minden ismerős név pofon volt számomra, én az isteneket nem ismertem fel..szóval..
  • A hóval borított világban szaladgál egy szteroidos majomszerű Baldr, tele beültetésekkel. Fogj egy 0,5 literes Cola demizsont szívószállal és fedővel, hogy ne locsolj össze, és a másik markodba egy maréknyi sült krumplit. Aztán kapcsold ki az agyadat. Csak így lehet túlélni ezt a moslékot.
  • De, hogy az alacsony értékelés ne csak a demencia miatt legyen, van még egy kifogásom.
  • Ha éppen nem harcolsz UNATKOZOL, vagy élvezed az üres futkározást a teljesen statikus tereken?

  Too Human? Ez nagyon rossz...

  Az összesített értékelést az ellenőrzött és nem ellenőrzött értékelésekből számítjuk ki.
  Ellenőrzött vásárlás – a vásárló bizonyítottan vásárolta a terméket üzletünkben.
  Ellenőrizetlen vásárlás - nem tudjuk ellenőrizni, hogy az ügyfél megvásárolta a terméket.

Kövessen minket az instagramon

szobaberendez, lampa, kislampa, parna, poszter, agynemu, parnahuzat, plussjatek
FunkoPop, FunkoPopIngyen, Ingyen, FunkoPopFigurak, Ahsoka, SouthPark, OnePiece, gyűjtő
starwars, starwarsunlimited, tcgstarwarsunlimited
TwilightMasquerade, pokemontcg, scarletandviolet
Ingyenespostaköltség, ingyenesszallitas, , ingyenescsomag
xzonehu, parnahuzat, paplan, starwars, disney, pokemon