W40k: Space Marine Tactical Squad (10 figura)

16 650 Ft
Megvásárlásával Ön a következőket kapja 500 kreditek
23 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Merchandise: Asztali játék
Nyelv: AngolAngol
Termékkód: 24944
 • A taktikai egységek minden űrgyalogos hadsereg gerincét alkotják. Ők biztosítják a pozíciókat, tüzet támogatnak, vagy a háború hevében a futás útjára indulnak.

  Ez a csomag mindent tartalmaz, ami egy tízfős taktikai egység összeállításához szükséges, beleértve egy parancsnok törzsőrmestert és különleges fegyvereket.
  A tengerészgyalogosok összeállításához a készlet összesen 11 darab homlokpáncélt, 10 lábat különböző pózokban, 16 fejet (13 sisakkal és 3 sisak nélkül), 22 vállpáncélt, 10 hátizsákot és 10 pár kezet kínál. (Összesen 179 darab van a készletben, beleértve a 10 kerek 32 mm-es bázist is).

  A fegyverzet 10 puskát (boltgun) tartalmaz, kiegészítve egyéb speciális fegyverekkel (gravgun, meltagun, plazmaágyú, flamer, rakétavető). Van még egy gránátkészlet és harci kések is. Az őrmester számára többféle pisztoly, erőkard vagy lánckard áll rendelkezésre.
  Az extra felszerelések közé tartozik az őrmesteri zászló, pisztolytáska, célzókészülék, tisztasági pecsétek, tárak, auspex és 3 tartalék kéz.

  A Space Marine készleteket úgy tervezték, hogy kompatibilisek legyenek egymással, így ha a taktikai osztagodat inkább a Devastator vagy a Sternguard Veterans készletek fegyvereivel szereled fel, megteheted. Így nagyon változatos csapatkombinációkat hozhatsz létre.
  A készletben szereplő figurák nincsenek festve vagy összerakva. Összeszerelésükhöz és festésükhöz games-workshop ragasztó és festék használatát javasoljuk.
  W40k: Space Marine Tactical Squad (10 figurek)
  .


 • Hozzászólás hozzáadása

  Hozzászólási szabályok

  Kérjük, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket a xzone@xzone.hu címre küldje el, ahol gyorsabban tudunk válaszolni :)

  Köszönjük, hogy udvariasan beszélgettél a többi játékossal. A vulgáris és helytelen hozzászólásokat (pl. más eshopokra mutató linkek, témán kívüli hozzászólások) automatikusan töröljük.

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (0)

  Megvásárolta a W40k: Space Marine Tactical Squad (10 figura)? Segíts másoknak választani és tudasd velük, hogy tetszett!

Kövessen minket az instagramon

assassinscreedshadows, yasuke, naoe, purearts, xzonehu
xzonehu, assassinscreedshadows, acshadows, japan, kutya, akitainu
eldenring, woodbook, erdtree, ajandek
Gyereknap, gyereknapiajándék, pikachu, pokemonhungary
szobaberendez, lampa, kislampa, parna, poszter, agynemu, parnahuzat, plussjatek
FunkoPop, FunkoPopIngyen, Ingyen, FunkoPopFigurak, Ahsoka, SouthPark, OnePiece, gyűjtő