Warhammer 40,000: Dawn of War 3
PC

1 550 Ft 3 100 Ft

A kedvezmény a következő időpontig érvényes 2024.12.30 amíg a készlet tart

22 éves
tapasztalat
4600
üzlethelyiség
Szállítás
1300 Ft-tól
Ajánlott korosztály: 16 éves kortól
Cimkék: Sci-Fi, Real-time stratégia
Termékkód: 26373
 • Kategóriák

  PC / PC játékok / Stratégia
  A népszerű RTS-sorozat harmadik része visszatér a gyökerekhez. Az első részhez hasonlóan bázisépítésre számíthatsz, a kampányban pedig felváltva játszhatsz három frakciót: a Space Marines-t, az Orkokat és az Eldarokat. Emellett a készítők számos újdonsággal készülnek, de tiszteletben tartják majd az elődök eredeti RTS játékmenetét.  ENGEDD KI AZ ORGOKAT

  Vedd át az irányítást ezek felett a félelmetes harci gépek felett, és billentsd a mérleg nyelvét a javadra a Dawn of War történetének legjobb karakterei segítségével. Hagyd, hogy egy birodalmi lovag (Space Marines), egy mogorva Gorkanaut (Orks) vagy egy kitartó Wraithknight (Eldar) fordítsa meg a csata menetét.

  KOLOSSZÁLIS CSATÁK
  A Dawn of War sorozat világhírű epikus akcióiról, és ezek az izgalmas összecsapások végre visszatérnek - de ezúttal minden határt átlépnek. Vesd bele magad a háborúba az agresszív vulkanikus terepen vonuló hatalmas seregek élén vagy az űrben száguldó csatahajók fedélzetén.

  Warhammer 40.000: Dawn of War 3 - Limited Edition (PC)

  HÍVJA BE AZ ELIT KATONÁKAT
  Posuňte své taktické plány na zhola jinou úroveň nasazením silných elitních družstev, z nichž každé vládne jedinečnými schopnostmi a bonusy, které vám poskytnou nové útočné strategie, s jejichž pomocí přemůžete své nepřátele.

  ROMBOLÓ KÉPESSÉGEK
  Áraszd el a csatateret a szuper képességeid pusztító erejével. Semmisítsd meg az űr-tengerészgyalogos ellenséget a pályáról indított bombázással, használd a fantomvihart, hogy gyanútlan ellenfeleket támadj Eldarokként és Rok csatahajókkal, mint az orkok.

  Warhammer 40.000: Dawn of War 3 - Limited Edition (PC)

  A HÁROM FRAKCIÓ KAMPÁNYA
  Az alternatív küldetések során felfedezheted, hogy mitől olyan félelmetes ellenfelek az egyes oldalak. Hamarosan megérted a Space Marines, az Orkok és az Eldarok erejét és előnyeit, és megismerheted az univerzum szabályait egy hősök és gonoszok nélküli háborúban.

  EGY HADSEREG KORMÁNYA
  Építsd fel a saját hadseregedet az alapoktól kezdve. Haladj csatáról csatára hűséges csapataiddal együtt, és vidd őket kihívásokkal teli kampányküldetésekbe és izgalmas többjátékos csatákba.

  Warhammer 40.000: Dawn of War 3 - Limited Edition (PC)

  ÚJ HAJNAL ONLINE
  Engedd el a teljes káoszt a seregeddel az online kooperatív módban. Csatlakozz a játékosok közösségéhez, és köss új szövetségeket - majd dobd át új "barátaidat" a fedélzeten, és szállj szembe velük a robbanékony és kaotikus csatákkal teli kompetitív pályákon.

 • Hozzászólás hozzáadása

  Hozzászólási szabályok

  Kérjük, a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseket a xzone@xzone.hu címre küldje el, ahol gyorsabban tudunk válaszolni :)

  Köszönjük, hogy udvariasan beszélgettél a többi játékossal. A vulgáris és helytelen hozzászólásokat (pl. más eshopokra mutató linkek, témán kívüli hozzászólások) automatikusan töröljük.

  Megjegyzések (0)

 • Értékeléseim (0)

  Megvásárolta a Warhammer 40,000: Dawn of War 3? Segíts másoknak választani és tudasd velük, hogy tetszett!

Kövessen minket az instagramon

xzonehu, demonslayer, hashira, tengenuzi, GiyuTomioka, Tanjiro, Nezuko, merch, figurak
stalker2, heartofchornobyl, stalkergame, zomancbogre, , bogre, , ajandek, , xzonehu
friends, tvshowfriends, jobaratok, friends20, chandler, xzonehu
MayThe4thBeWithYou, StarWarsday, MayThe4th, DarthVader, Ahsoka, kedvezmenyek
timburton, wednesday, CorpseBride, kedvezmenyek
Szuperhosok, gonosztevok, marvel, dccomics, thor, ironman, kedvezmények, xzonehu